Apparaten en accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3974 kJ /
950 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
125 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Kip met citroen
50min
Slasapje
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Couscous met lam en groenten
50min
Batbout met kaas
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min